5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Vali'den 2008 muhasebesi!

Yozgat Valisi Amir Çiçek, 2008 yılını iyi bir çalışma temposuyla tamamladıklarını ve bunu 2009 yılında da sürdüreceklerini belirterek, “2008 yılında yaptığımız çalışmalardan dolayı vicdanım rahat” dedi.

İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Amir Çiçek tarafından yapılan 299 yılı değerlendirme toplantısına vali yardımcıları Mustafa İngenç, Hüseyin Konak, Latif Memiş ve Belediye Başkanı Yusuf Başer ile tüm kurum müdürleri katıldı.

Kurumların 2008 yılı içerisindeki çalışmalarını değerlendirilmesinden önce bir konuşma yapan Vali Çiçek, 2008 yılını iyi bir çalışma temposuyla tamamladıklarını belirterek, bu çalışmayı 2009 yılında da sürdüreceklerini söyledi.

Kurum yöneticilerinin yaptığı çalışmalarla bulunduğu koltuğun hakkını vermek zorunda olduğunu kaydeden Vali Çiçek, "Koltuğun hakkını oturarak değil, o koltuğa yüklenen görevleri vatandaşa yansıtarak, vatandaş memnuniyetini kazandırarak vermek gerekir. 2008 yılında yapılan çalışmalarda iyilerin daha da iyisini 2009 yılında yapacağımız gibi, 2008 yılındaki eksiklikleri de iyileştireceğiz" dedi.

Hizmet yaparken kamu kaynaklarının en etkin ve verimli şekilde kullanılması gerektiğini ifade eden Vali Çiçek, "Hizmet yaparken, hesabını verebileceğimiz şekilde hizmet yapmalıyız. İnsan yaptığı çalışmalarda vicdanına hesap verebiliyor ve vicdanı rahatsa hesap verebiliyor demektir. 2008 yılında yaptığımız çalışmalardan dolayı vicdanım rahat. 2008 yılını vatandaşa hep birlikte hizmet yaparak tamamladık. Bu hizmetleri yaparken en iyisini yapmaya çalıştık. Bulunduğunuz kurumların amirisiniz, amirlik verilen unvanlarla değil yapılan hizmetlerle gösterilir. Amir olarak atanmış olabilirsiniz, o görevi icraatınızla göstermeniz gerekiyor. Mesai kavramına sizler uyun ki, mahiyetinizde uysun. Vatandaşa hizmeti 24 saat vermek zorundayız. Yapılan hizmetler vatandaşı memnun edici, vatandaş odaklı olması gerekir" dedi.
Vali Amir Çiçek'in konuşmasından sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 21:17:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?