6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Valilik korosundan 'yeni yıl' korosu

Yozgat Valiliği Türk Sanat Müziği Korosu, "Yeni Yıl Konseri" ile büyük alkış topladı. 

Yozgat Valiliği himayesinde kurulan ve bugüne kadar verdiği birçok konserle beğeni toplayan Yozgat Valiliği Türk Sanat Müziği Korosu, Yeni Yıl Konseri verdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda verilen konseri Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek'in yanı sıra Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, Vali Yardımcıları Atilla Selami Abban, Hüseyin Konak, ilçe kaymakamları, bazı daire müdürleri ve vatandaşlar dinlerken, salonun küçük gelmesinden dolayı içeriye giremeyen bazı vatandaşlar ise tekrar evlerine döndü.

Şef Faruk Şahin yönetiminde sahneye çıkan Yozgat Valiliği Türk Sanat Müziği Korosu iki bölüm halinde verdiği konserinde 22 eseri seslendirirken, program izleyenlerden büyük beğeni aldı. Konser sonunda Vali Amir Çiçek tarafından Şef Faruk Şahin ile koroda yer alan saz ve söz sanatçıları adına birer temsilciye teşekkür belgesi ve çiçek hediye etti.

Vali Çiçek, ilimizin sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere her sahada gelişme gösterdiğini belirterek, "Yozgat Valiliği Türk Sanat Müziği Korosu, Yozgat Belediyesi Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği Korosu ve yine Yozgat Valiliği Çocuk Kurusu ile Bozok Üniversitesi Konservatuarı'nın altyapısı hazırlanmaktadır. Bizlere bu güzel konseri hazırlayıp sunan Şef Faruk Şahin başta olmak üzere koroda bulunan tüm arkadaşları ve emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 12:22:32
Güncelleme :10 Ocak 2009 Cumartesi 12:25:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
calıkuşu49 IP: 85.104.164.xxx Tarih : 12.01.2009 22:33:26

vali olmakta çok zor en ciddi en sıkıcı ortamlarda bile duruşlarını bozmadan durmak zorundalar :) düşünsenize koroyu beğenmediyse 22 şarkıyı üstüste dinlemek işkence gibi gelmiştir zavallı adama:)) ALLAh yardım etsin büyük dağın karı büyük olur değilmi sayın valim?