6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Valilikte hasat öncesi toplantı

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesinde hasat mevsimi öncesinde trafik kazalarının önlenmesi amacıyla bir dizi tedbirler alındı.

Boğazlıyan Kaymakamlığı’nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Osman Kıvanç, Belediye Başkanı Mustafa Özdal ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Komisyon üyeleri katıldı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Kaymakam Osman Kıvanç, hasat döneminin başlamasıyla birlikte yollarda bir yoğunluğun yaşanacağını belirterek, dolayı bir dizi tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi.

Kaymakam Kıvanç, ”Öncelikle karayollarında can ve mal güvenliğini tehlikeye düşüren durumların önüne geçmek için çiftçilerimizden trafik ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Trafik akışında bir sıkıntı yaşanmaması ve kazaları önlemek amacıyla ticaret borsasına ürün teslim edecek çiftçilerimizin traktörleriyle Boğazlıyan-Kayseri yolu istikametinden trafik yoğunluğuna göre borsaya girişini, Yeni Sanayi veya Şeker Fabrikası kavşağından sağlayacaklar. Toprak Mahsulleri Ofisi’ne(TMO) ürün teslim edecek çiftçilerimiz ise traktörleriyle şehir içi yoluna girmeden, çevre yolu, Hürriyet, Kurtuluş ve Kuddusi Sezer caddesini kullanarak TMO’ya ulaşacaklar" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 09:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?