6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Y.Yozgatspor'un yeni hocası; Arıkdoğan

Türkiye 3. Futbol Ligi'nde mücadele verecek olan Yimpaş Yozgatspor, Teknik Direktör Mehmet Levent Arıkdoğan ile 3 yıllığına sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Türkiye 2. Futbol Ligi'nden 3. lige düşen Yozgatspor, teknik direktör ve futbolculardan yoksun başladığı yeni yapılanma sürecinde transfer çalışmalarına başladı. İlk önce teknik direktör sorununu çözen Yozgatspor Kulübü, bugün Teknik Direktör Mehmet Levent Arıkdoğan ile anlaştı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde bir açıklama yapan Yozgatspor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz, takımın 3. lige düşmesinden sonra tüm futbolcuların dağıldığını ve hiçbir futbolcunun bulunmadığını söyledi. Yılmaz, "Önce teknik direktör sorununu çözüp Mehmet Levent Hoca ile anlaşmaya vardık. Bilindiği gibi kulübü devraldığımızda futbolcusu ve teknik direktörü yoktu. Biz de işe ilk olarak teknik direktör sorununu çözüme kavuşturduk" dedi.

Arıkdoğan ile 2 artı 1 yıl olmak üzere 3 yıllığına sözleşme imzaladıklarını belirten Yılmaz, "Hocamızla birlikte bugünden itibaren transfer çalışmalarına başlıyoruz. Öncelikli olarak Yozgat'taki genç yetenekler arasından oyuncu seçmeleri yapacağız. Onunla birlikte dış transfer çalışmalarını da sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yozgatspor'un yeni Teknik Direktörü Mehmet Levent Arıkdoğan da, öncelikli olarak Yozgatlı genç yeteneklere şans tanıyacağını, futbolcu ayrımı yapmadan yetenekli oyunculara forma hakkı tanıyacaklarını ifade ederek, "20 yıllık futbol hayatımda hiç kırmızı kart görmedim. 20 yıldır da teknik direktörlük görevimde hiçbir zaman ceza alıp tribünden maç izlemedim. Benim için önemli olan futbol ve kaliteli oyundur. Yozgatspor'u da başarıya taşıyacak kaliteli futbolcuları keşfedeceğimize inanıyorum. Her zaman taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Her maç 90 dakikadır, 90 dakika taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak" diye konuştu.

İmza törenin ardından Kulüp Yöneticileri ve Teknik Direktör Mehmet Levent Arıkdoğan hep birlikte kulüp binası önünde topluca fotoğraf çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 18:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tayfun YAKICI IP: 94.120.250.xxx Tarih : 16.06.2009 20:28:07

Yeni hocamız hayırlı olsun,yeniden oluşturulacak bir takım için çok yerinde bir karar,lakin hocanın geçen sene tepecik bel.için yaptıkları ortada ve zaten daha önceki kariyeri tartışılmaz.tepecik bel.de gecen sene yeni yapılanmaya girmişti hocanın kısıtlı bütçe ile yaptıgı takım 3.lige büyük gelmiş ve geçen sene tepecik acık ara sampiyon olmuştur.yönetime tebrikler.hocaya başarılar.destek şart,bunun yanında yönetimin transfere iyi bütçe ayırması gerekirki bu takım seneye 2 .lige acilen çıksın buna göre iddia ve diğer gelirlerin dönüşümü sağlansın külüp kalkınsın.