6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Yarım asırlık evli çiftlere jest

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, 50 yıl ve üzerinde evli olup ve mutlu bir şekilde evliliğini sürdüren 50 çifte Kent Park'ta yemek verip, üzerinde çiftin fotoğrafının bulunduğu bir de yastık hediye etti. Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Kent Park'ta 50 çifte yemek verdi. Burada konuşan Başkan Başer, mahalle muhtarlarının çalışmaları sonucunda Yozgat'ta 50 yıldan fazla süredir mutlu bir evlilik yaşayan yaşlıları tespit ettiklerini söyledi.

Başkan Başer, "Mutlu aile, toplumun temel taşıdır. Bu nedenle 50 yıldan fazla süredir mutlu bir evlilik geçiren annelerimizi babalarımızı ödüllendirmek istedik. Bunun için de yaşlılarımızla yemekte bir araya geldik. Buraya gelemeyecek durumda olan yaşlılarımızı da evlerinde ziyaret ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Başer, daha sonra evli çiftlere kendi fotoğraflarının işlendiği yastıkları hediye etti.

Yemeğe katılan çiftlerden 82 yaşındaki Mehmet Günaydın ise, böyle bir programın düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Eşimle 62 yıldır evliyiz. İlk hanımım ve gözümün nuru. Çok mutluyuz. Benim mutluluğum belki de benim evlatlarımda yoktur" diye konuştu.

83 yaşındaki Mevlüde Günaydın da, "Bizim mutluluğumuzu Allah herkese versin" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 20:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
günselmeydan IP: 78.170.205.xxx Tarih : 26.06.2009 21:07:50

sayın Yozgat belediye başkanına bu anlamlı jest in dolayı teşekkür ediyor,aynı zamanda örf adetlerimize uygun bir evlilik yaparak mutlu bir şekilde uzun yıllar devam ettiren ve geleceğin nesillerine örnek olan değerli büyüklerimize saygılar sunuyorum. ALLAH onlara uzun ömür versin gençlere güzel mesajlar verdiler bakın gençler evlilik çok kutsal bir kurumdur onu kurarken çok özen göstermeliyiz, ki uzun yıllar devam etsinbu haberiörnek alın ,diğer yıkıcı haberleri değil,daima yapıcı ve olumlu olalım .SAKARYA,DAN SELAMLAR