5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

YASİAD'dan Vali Çiçek'e ziyaret

YASİAD'DAN YOZGAT VALİSİ AMİR ÇİÇEK'E ZİYARET

Yozgat Aktif Sanayiciler ve İşadamları Derneği (YASİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri Yozgat Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurul toplantısını yapan ve yeni yönetim oluşturan YASİAD, Yozgat Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti. YASİAD üyelerini kabul eden Vali Çiçek, sivil toplum örgüt kuruluşlarının çok önemli olduğunu belirterek, "Özellikle bir ilin ekonomisine katkı ve istihdam sağlayan kişilerin oluşturduğu dernekler daha önemlidir. Yasiad'ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Yozgat'ı il dışında da temsil ediyor, yapılan toplantılara katılıyor. Bu da Yozgat'ın tanıtımı ve gelişimi açısından çok önemlidir" dedi.

Valilik olarak sivil toplum örgütleri ile her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını, gelecek projelere her zaman destek vereceklerini dile getiren Vali Çiçek, "Yozgat'ın sosyal, kültürel ve ekonomik yönden kalkınmasına yönelik olarak gelecek her türlü projeye destek vermeye hazırız. Bu nedenle tüm sivil toplum örgüt kuruluşlarından proje hazırlamalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

YASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Nazlıoğlu, kendilerini kabul ettikleri için Vali Amir Çiçek'e teşekkür ederek, dernek olarak Yozgat'ın sosyal ve ekonomik yönden kalkınması için üzerlerine düşen görevleri yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Dernek olarak hem ticari, hem de sosyal yönden çalışmalar yapıyoruz. İş adamlarımızla birlikte çeşitli illere ve ülkelere geziler düzenliyoruz. Ticaret hacmimizi geliştirmeye, il dışında ilimizi en iyi şekilde tanıtmaya ve temsil etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

YASİAD'DAN YOZGAT VALİSİ AMİR ÇİÇEK'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 16:31:04
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 16:45:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?