5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

YASİAD'ın kamyonu yola çıktı

YASİAD'DIN PAKİSTAN'A YARDIM KAMYONU YOLA ÇIKTI

Yozgat Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (YASİAD) tarafından Pakistan için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan, gıda, giyecek ve ilaç yardımları 2 Kamyonla yola çıktı.

YASİAD Başkanı Rahmi Nazlıoğlu, Pakistan'da yaşanan sel felaketinden sonra Türkiye'de çeşitli kurum ve kuruluşların yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, "YASİAD olarak bizde Yozgat genelinde bir yardım kampanyası düzenledik. Üyelerimiz ve diğer vatandaşlar tarafından getirilen giysi, gıda ve ilaç yardımları paketleyerek biri Yozgat Merkez diğeri de Sorgun ilçesinde olmak üzere iki kamyonla Kayseri'ye gönderdik. Bu yardımlar Kayseri'den Kimse Yok mu Derneği aracılığıyla Pakistan'a ulaştırılacak" dedi.

Nazlıoğlu, ayrıca 45 bin TL'de nakit yardım toplandığını ifade ederek, "Nakit yardımı banka aracılığıyla Pakistan'a ulaştıracağız. Yardım kampanyamız bundan sonra da devam edecek, vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Bu yardımlar Pakistan'daki kardeşlerimizin bir nebze olsun yaralarına merhem olacaktır" şeklinde konuştu.

YASİAD'DIN PAKİSTAN'A YARDIM KAMYONU YOLA ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 15:58:00
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 16:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?