6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Yeni AKP İl Başkanı; Başer

AK Parti Genel Merkezi tarafından Yozgat İl Başkanlığı'na Yozgat Baro Başkanı avukat Yusuf Başer atadı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından 7 Temmuz 2009 tarihinde Yozgat il yönetiminin fesih edilmesinden dolayı boşalan il başkanlığına Yozgat Baro Başkanı Yusuf Başer atandı.

AK Parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek başkanlığını duyuran Başer, AK Parti Genel Merkezi tarafından, AK Parti Yozgat İl Başkanı olarak atandığını belirterek, "AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar partimizin her kesiminde görev yapan, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti kapısının herkese açık olduğunu ifade eden Başer, "Amacımız AK Parti'yi Yozgat'ta daha güçlü kılmak. Yozgat halkının AK Parti'ye gösterdiği desteğin karşılığı olarak, hükümetimizin ilimize daha fazla istihdam sağlayacak yatırım yapmalarını temin etmek olacaktır. Biz barıştıran, uzlaştıran ve birleştiren il başkanı ve il yönetimi olacağız. Genel merkezimizle, milletvekillerimizle, ilçe, belde bakanlarımızla delege ve partimize gönül vermiş arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışacağız. Bizlerin önceliği partimiz ve Yozgat olacaktır" diye konuştu.

Parti il yönetimini yasal süre içerisinde Yozgat kamuoyunun da desteğini alacak kişilerden oluşturacaklarını vurgulayan Başer, "İl yönetimi olarak bir konu üzerinde karar alırken, bürokratlarla, tüm sivil toplum örgütleri ile görüşeceğiz. Öncelikle durum tespiti yapıp birlikte çözüm yolları bulmaya çalışacağız ve ona göre yol haritamızı çizeceğiz. Yozgat'ta bize teslim edilen AK Parti bayrağını daha yükseklere ekip ruhu anlayışı ile çıkarmak istiyoruz. Dava arkadaşlarımızdan ve Yozgat halkından istediğimiz, doğru yaptıklarımızda yanımızda olmalarını, yanlışlarımızda ise bizi uyarmalarını istiyoruz. AK Parti İl Başkanlığımızın ilimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Basın toplantısına katılan Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, İl Genel Meclis Başkanı, İl Başkanı Başer'i tebrik ederek hayırlı olması dileklerinde bulunarak, birlik ve beraberlik içerisinde Yozgat için çalışacaklarını söylediler.

AK Parti İl Başkanı Avukat Yusuf Başer, Baro Başkanlığı dışında, başkanlık ve temsilciliğini yaptığı diğer görevlerden istifa edeceğini, il başkanlığı ve baro başkanlığını birlikte yürüteceğini sözlerini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 16:09:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?