8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Yeni DP İl Başkanı Başgül

Demokrat Parti (DP) Yozgat İl Başkanlığı’na Gıyasi Başgül seçildi.

Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda düzenlenen kongreye DP il yönetimi ve partililer katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde, delegelerin tüm oyunu alan Gıyasi Başgül, DP Yozgat İl Başkanlığı’na seçildi.

Seçimden sonra bir açıklama yapan yeni başkan Başgül, partililerin teveccühleri kendisi için çok büyük bir onur olduğunu belirterek, "İlçe başkanları ve görevi yürüten il başkanının bana görevi devretmesi Demokrat Parti içerisinde bir devrimdir, bir başlangıçtır. Burada bana çok büyük ve zor görev düşüyor. Benim burada yapacağım ilk iş, önce partililerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamak olacak. İl başkanlığına bir itibar kazandıracağım. Partimize, ilimizde bir itibar kazandıracağım ve partimiz genel merkezimize, ilerisi için alternatif politikalar için ışık tutan yönetim ve il olacaktır" dedi.

Başgül, Yozgat'ın öncelikli meseleleri için diğer parti ve iktidar partisi ile birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını belirterek, "Ben ilk önce Yozgat'ın Yozgat milliyetçisiyim, Yozgat'ta diğer partiler ve iktidar partisiyle birlik beraberlik içerisinde kentin meselesi ne ise onu konuşan bir il başkanı olacağım" dedi.

Görevini Gıyasi Başgül'e devreden eski DP İl Başkanı Mustafa Odabaşı ise, "Bu zor görevi üstlenen Başgül'e teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Partimiz adına Yozgat adına yapacağı güzel çalışmalara, olumlu çalışmalarda her zaman için başkanımızın yanında bulunmaya bir partili olarak söz veriyorum ve kendisine tekrar başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?