6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Yeni otobüsler hizmette

Yozgat Belediyesi ve Özel Halk Otobüslerinin kooperatif altında toplanarak başlattıkları 'kent kart uygulaması'yla birlikte alınan yeni otobüsler düzenlenen törenle hizmete girdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, şoförler ve vatandaşlar katıldı.

Törende kurban kesilip dua edilmesinden sonra bir konuşma yapan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, toplu taşımanın ülkemizde olduğu gibi Yozgat'ta da çok önemli bir yerinin bulunduğunu belirterek, "Belediye olarak halkımızı en iyi ve rahat şekilde gidecekleri yere ulaşmalarını arzu etmekteyiz. Altyapı projelerini tamamlamış Yozgat Belediyesi halkının da huzur ve refahı için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışmaktadır. Özellikle üniversite öğrencilerimizin kampus alanına gidiş gelişlerde sıkıntılar yaşanmaktaydı, yeni alınan ve sayıları artırılan halk otobüslerimizle birlikte bu sıkıntılar ortadan kalkmış olacaktır. Otobüslerimizin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından otobüsler hizmete girdi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 09:58:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?