5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yeniufuk Gazetesi 14 yaşında

YOZGAT YENİUFUK GAZETESİ 14. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI

Yozgat'ta yerel yayın yapan Yeniufuk Gazetesi 14. yaş gününü verdiği akşam yemeği ile kutladı.

Yozgat Belediyesi Kent Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Yozgat Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Celal Ertürk, daire müdürleri, haber ajansı temsilcileri, Yozgat'ta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Yeniufuk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Muammer Karadeli, yayın hayatına başladıkları ilk gün gibi aynı şevk aynı heyecan ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek,"Bu gün kuruluşumuzun 14. Yılını kutluyoruz. Bu günde bizi yalnız bırakmadığınız, bizimle aynı heyecanı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yaş günü pastası kesildi. 14. Yaş günü pastasını kesen Yozgat Valisi Amir Çiçek, ilimizde yayınlanan Yeniufuk Gazetesinin 14. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, " Bir yerin en önemli değerlerinden birisi basındır. Yozgat, cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk zamanlardan itibaren gazetenin çıkarıldığı basıldığı yerlerden bir tanesidir. O yıllardan bu yıla kadar gerçekten basın alanında Yozgat'tan çok değerler yetişmiştir" dedi. Yozgat'ta ki basın değerlerinden bir tanesi de Yeniufuk Gazetesi olduğunu vurgulayan Vali Çiçek, "Yeniufuk Gazetemizin, diğer gazetelerimizle birlikte, Yozgat'ın gelişimi ile ilgili insanlarımızın durumu ile ilgili güzel yayınlar, güzel haberler yayınlarlar. Basınımız, Yozgat'ı başka yerlere açan bir penceredir. Yazarlarımız köşelerinde yazdıkları yazılarla vatandaşlarımızı bilinçlendiriyor. Meslek ilkeleri ve ahlakına uydukları içinde Yeniufuk Gazetesine teşekkür ediyorum. Bazen eleştirecekler, eleştirdiklerinde hiçbir zaman kızmıyoruz. Eleştirilerle, yanlışlarımız varsa onu öğreniyoruz. Eleştirmek demek, basın meslek ilkelerine aykırı demek değildir. Yeniufuk Gazetemizin 14. yaşlarını kutluyorum" diye konuştu.

YOZGAT YENİUFUK GAZETESİ 14. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI
YOZGAT YENİUFUK GAZETESİ 14. YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 11:59:03
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 12:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?