5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yerköy'de SGK şubesi açıldı

YOZGAT'IN YERKÖY İLÇESİNDE SGK ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI

Yozgat'ın Yerköy İlçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

SGK Yerköy Şubesi Açılış törenine Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Başer, Yerköy Beldiye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Yerköy Yenimahalle Şehit A. Kadir Tuğ Caddesi Numara 16 da hizmet verecek olan SGK Yerköy İlçe Müdürlüğünün açılış töreninde konuşan SGK Yozgat İl Müdürü Duran Cesur, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak kurumun vatandaşların doğumundan ölümüne kadar hatta öldükten sonra da hak sahiplerine Sosyal Güvenlik hizmeti verdiğini belirterek, "Bu binamızın 5 yıllık kirası ilçe belediyesi tarafından karşılaşacak. SGK Şubemiz Yerköy halkına en iyi hizmeti verecektir. Buranın açılışında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Amir Çiçek, vatandaşa yerinde hizmet vermenin çok önemli olduğuna değinerek, "Yerköylü vatandaşlarımız daha önce SGK ile ilgili işlerini yaptırmak için Yozgat merkeze geliyorlardı. Artık tüm işlemlerini burada daha rahat yaptıracaklardır. Vatandaşımız hizmeti nerede oturuyorsa orada alacak. Hizmet vatandaşa uzak olmayacak. Vatandaş ne kadar kolay, hızlı ve güvenli hizmet alırsa o kadar mutlu olur. Sosyal Devlet anlayışı gereği Sosyal Güvenlik hizmetlerinin de vatandaşa daha kolay ulaşmasında ilçe merkez müdürlükleri önemli görev üstlenecek. Yerköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğümüzün de güler yüzlü hizmet sunacağından kuşku duymuyor, ilçeye hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Konuşmaların ardından SGK Şubesinin açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

YOZGAT'IN YERKÖY İLÇESİNDE SGK ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI
YOZGAT'IN YERKÖY İLÇESİNDE SGK ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 22:20:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?