30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

YGS birincisi Sarıkaya'dan

YGS'DE YOZGAT BİRİNCİSİ SARIKAYA'DAN ÇIKTI

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Yozgat birinci Sarıkaya ilçesinden çıktı.

Yozgat'ın Sarıkaya İlçesinde faaliyet gösteren Maltepe Dershanesi öğrencilerinden Mehmet Buğrahan Yağmur, YGS'de Yozgat birincisi Türkiye 869.su oldu.

Sınavda matematik sorularının tamamını doğru yaparak başarı elde eden Yağmur, " Sınav benim için bir maratondu, düzenli, disiplinli ve sürekli çalıştım, test çözdüm, haftada iki üç kez deneme sınavlarına katıldım, eksiklerimi öğretmenlerimle giderdim. Bana bu imkanı sağlayan aileme ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Sarıkaya Maltepe Dershanesi Müdürü Yaşar Koca, Mehmet Buğrahan Yağmur'un dershanelerinde öğrenci olduğunu belirterek, " Bizim bu başarıyı elde etmemiz tesadüf değildir. Geçen yıl SBS'de ilçemize Türkiye birinciliği yaşatan Mustafa Salih Yılmaz'dan sonra Mehmet Buğrahan Yağmur Yozgat birinciliği ve Türkiye 869.luğu yaşatarak yüzümüzü güldürdü. Bu başarı tüm Sarıkayalılara armağanımız olsun. YGS'de başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin LYS'de başarılarını artırmalarını temenni ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 18:47:01
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 15:23:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?