5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yimpaş Yozgatspor'a 3 bin YTL destek

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisinde mücadele veren Yimpaş Yozgatspor’a, Doğal Gübre A.Ş’den destek geldi.

Doğal Gübre A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Nurettin Doğan, Yimpaş Yozgatspor’un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Vestel Manisaspor deplasman masraflarını karşılamak üzere, 3 bin YTL yardımda bulundu.

Yozgat Vali Yardımcısı İzzettin Sevgili’nin makamında Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz’a 3 bin YTL’yi teslim eden Doğan, "Yimpaş Yozgatspor’un tüm Yozgat’ın takımı olduğunu belirterek, "İlimizin takımına destek sağlamak amacıyla, yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda bu yardımı yaptık. Bundan sonraki dönemlerde de bu tür yardımlarımız devam edecek" dedi.

Yozgat Vali Yardımcısı İzzettin Sevgili, Yimpaş Yozgatspor’un deplasmanda oynadığı maçların masraflarını Yozgatlı işadamlarının karşıladığını belirterek, "Hafta sonu oynayacağı Vestel Manisaspor maçının masrafını da Doğal Gübre A.Ş karşılamaktadır. Şirket yetkilisi Nurettin Doğan, 3 bin YTL nakit parayı kulüp başkanı Kenan Yılmaz’a teslim etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz, Ocak ayından itibaren oynanan tüm deplasman masraflarının Yozgatlı işadamları tarafından karşılandığını ifade ederek, "Bu amaçla da Doğal Gübre A.Ş , Vestel Manisaspor deplasman masraflarını karşılamıştır kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan bu tür yardımlarını kendilerine ve takıma moral verdiğini beliten Kulüp Başkanı Yılmaz, "Yozgatlı işadamlarının takımlarına sahip çıkması bizi sevindiriyor. Bu sezon için bir Altay, deplasmanımız kaldı onun masrafını da Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Uğur Bektaş karşılayacak. Bektaş’a ve bu gün bize destek olan Nurettin beye tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2005 Salı 13:31:03
Güncelleme :27 Nisan 2005 Çarşamba 13:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?