6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Yimpaş'tan 10 bin kişilik aşure hayrı

YOZGAT'TA OTOBÜS YOLCULARINA VE KAHVEHANE MÜŞTERİLERİNE AŞURE İKRAM EDİLDİ

Yozgat'ta Yimpaş Alışveriş Mağazası, Muharrem ayı dolayısıyla müşterilerine, otobüs yolcularına ve kahvehanelerdeki vatandaşlara aşure dağıttı.

Yozgat'ta Yimpaş Alışveriş Mağazası, Muharrem ayının onuncu günü olan aşure günü dolayısıyla, 10 bin kişilik aşure hazırlattı. Aşureyi, öncelikle mağazalarına gelen müşterilere ikram edilirken daha sonra şehirlerarası yolculuk yapan otobüsleri durdurarak, yolculara ve kahvehanelerdeki vatandaşlara aşure ikram etti.

Yapılan aşure dağıtımından oldukça memnun kalan otobüs yolcuları, aşure dağıtımın birlik ve beraberliği sağlanmasında güzel bir örnek olduğunu belirterek, ikram edenlere teşekkür etti. Kahvedeki vatandaşlarda, aşure ikram eden Yimpaş Mağazası'na teşekkür ederek, Muharrem ayı ve aşure gününün tüm İslam alemine hayırlar getirmesi konusunda dileklerde bulundular.

Yimpaş Alışveriş Merkezi Müdürü Aziz Tanyeli, Muharrem ayının 10'uncu günün rastlayan aşure günü münasebetiyle Yimpaş olarak aşure hazırlattıklarını belirterek, "Mağaza müşterilerimize, yolculara ve diğer vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonunda toplam 10 bin kişiye aşure dağıtmayı planlıyoruz" dedi.

YOZGAT'TA OTOBÜS YOLCULARINA VE KAHVEHANE MÜŞTERİLERİNE AŞURE İKRAM EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 18:05:05
Güncelleme :26 Aralık 2009 Cumartesi 21:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
enes baran IP: 78.163.1.xxx Tarih : 26.12.2009 23:39:43

babalarına hayır yapacaklarına soydukları kandırdıkları vatandaşların paralarını ödesinler.. benim hayrım yok kardesim.. harcadığınız para gözünüze dizine dursun sizin..