5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yol çalışmaları tamamlanacak

BÖLÜNMÜŞ YOL ÇALIŞMALARI BU YIL TAMAMLANACAK

Yozgat'ta bölünmüş yol çalışmalarının bu yıl tamamlanacağı bildirildi.

Yozgat'ın Sorgun, Sarıkaya ve Boğazlıyan ilçe yollarında geçen yıl başlayan bölünmüş yol çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlanacak.

Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre Karadeniz'i Akdenize bağlayan karayolunda Yozgat il sınırlarındaki yolların tamamının bu yıl bölünmüş yol olarak hizmete açılacağı belirtildi. Sorgun, Sarıkaya ve Boğazlıyan arasının tamamlanması için 5 ayrı firmaya ihale edildiğini belirten yetkililer, "Şuan altyapı çalışmaları hızla devam etmektedir. Yıl sonunda burası asfaltlanarak hizmete açılacaktır. Yine doğuyu batıya bağlayan E-88 karayolu üzerinde de Akdağmadeni ve Yozgat girişinde kısa bir mesafe kaldı. Bu alanlarda bu yıl hizmete açılacak. Böylece yıl sonunda,Yozgat il sınırları içerisinde bölünmüş yol programına alınan tüm yollarımız tamamlanacak" ifadelerini kullandı.

Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bölünmüş yol çalışmaları tamamlandıktan sonra eski yollarında bakımının yapılacağını belirterek, imkanlar doğrultusunda ise tüm yolların sıcak asfalt ile kaplanması çalışmalarına başlanacağını sözlerine ekledi.

BÖLÜNMÜŞ YOL ÇALIŞMALARI BU YIL TAMAMLANACAK
BÖLÜNMÜŞ YOL ÇALIŞMALARI BU YIL TAMAMLANACAK
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 13:09:02
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 13:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?