7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Yol çalışmalarına ağırlık verilecek

Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 2008 yılı içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, göreve geldikleri günden itibaren alt yapı çalışmaları üzerinde daha fazla durduklarını belirterek, "Kanalizasyonu olmayan mahallelerimize kanalizasyon hatları döşettik, ilçemize yeni su bağladık, yol açma ve genişletme çalışmaları yaptık" dedi.

İlçede doğal gaz ve jeotermal enerji ile ısınma sisteminden dolayı birçok cadde ve yollarda bozulmalar olduğunu ifade eden Şimşek, "Bu yıl bozulan yollarımızı ve kaldırım çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Yıl içerisinde birçok cadde ve sokağımızı asfalt ile kaplayacağız" diye konuştu.

Göreve geldikleri günden itibaren ilçeye 10 çocuk ve dinlenme parkı yaptıklarına değinen Şimşek, "Salih Paşa Camii karşısına bir park yaptık. Camiden çıkan vatandaşlarımız burada oturup dinleniyorlar. Ayrıca bu parka bir yapay şelale yaptık, bu da vatandaşlarımızın ilgisini çekiyor" şeklinde konuştu.

 

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 09:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?