5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yozgat, Mardin'e kilitlendi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi’nde mücadele veren Yimpaş Yozgatspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Mardinspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bugün kendi tesislerinde taktik ağırlıklı antrenman yapan kırmızı siyahlı ekibin moralli oldukları gözlenirken, Yimpaş Yozgatspor Teknik Direktörü Ekrem Al, Mardin’den puan ve puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Yimpaş Yozgatsporun sezon başından beri yaşadığı çilekeş ortamı yavaş yavaş altlattığını ve zor günlerin takımı olduğuna değinen Al, "Yozgatsopr, ligde şampiyonluğu belirleyen, ekiplerin kaderini çizen bir takım oldu. Kocaeli, Bursa ve Elazığspor gibi zor maçlar oynadık ve hepsinden de puan ve puanlar çıkardık. Bu da sevindirici bir olaydır" dedi. Ligin bitmesine 6 hafta kala, garanti olmasa bile büyük bir aşama kaydettiklerini, alınacak 2-3 maçla beraber garanti olarak ligdeki konumlarını sağlamlaştırmak istediklerini vurgulayan Ala, "Bundan sonraki hedefimiz tüm maçları alma adına sahaya çıkmak. Biraz daha rahat ve güvenli, stresten uzak oynayacağız. Onun için bizim avantajımız olacak. Bu nedenle Mardin’den puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Cumartesi günü Uçakla Mardin’e gideceklerini belirten Al, takımda Emre’nin sarı kart cezalısı olduğunu, sakat olan Kamer’in de tamamen iyileşip Mardinspor maçında forma giyeceğini sözlerini ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2005 Çarşamba 17:32:59
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 17:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?