6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Yozgat, sayısal loto talihlisini arıyor

YOZGAT, SAYISAL LOTO TALİHLİSİNİ ARIYOR

Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan iki talihliden birinin kuponunu Yozgat'ta yatırdığı belirtildi. Kazanan kişi ise henüz ortaya çıkmadı.

Yozgat'ta kuponun oynandığı Sayısal Loto bayii Can Gıda'nın sahibi Sefa Yeşil, yaptığı açıklamada, kazanan kuponun kendi makinesinden oynanmasına çok sevindiğini söyledi.

12 Aralık tarihinde yapılan Sayısal Loto çekilişinin ardından sabah dükkanın camına kuponun fotokopisini yapıştıran ve pankartla büyük ikramiyenin kendi bayilerine çıktığını duyuran Yeşil, "İstanbul'un nasıl Nimet Abla'sı varsa Yozgat'ın da Can Gıda'sı var. Bayimize üçüncü defa büyük ikramiye çıktı. Son 12 Aralık tarihinde yapılan Sayısal Loto çekilişinde iki talihliden biri kuponu burada yatırdı ve 1 milyon 492 bin 467 TL kazandı" dedi.

3 kolonluk kuponu Sayısal Loto talihlisinin kendisinin oynadığını belirten Yeşil, "Talihli dükkanımıza gelmedi, kime çıktığını da bilmiyorum, şahsa ve Yozgat'a hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Büyük ikramiyenin Yozgat'a çıkmasının açıklanmasının ardından şans oyunları oynayanlarda artış gözlendiğini ifade eden Yeşil, "Her zaman olduğu gibi ikramiyenin çıkmasının ardından şans oyunları oynayanların sayısı artıyor. Şu an vatandaşlar milli piyango almalarının yanı sıra diğer şans oyunlarını da oynuyorlar" şeklinde konuştu.

YOZGAT, SAYISAL LOTO TALİHLİSİNİ ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 16:16:05
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 20:50:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?