5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yozgat afişlerle tanıtılacak

YOZGAT BELEDİYESİ ŞEHRİ AFİŞLERLE TANITACAK

Yozgat Belediyesi, şehrin tarihi ve turistik alanlarını vatandaşlara tanıtmak amacıyla yaptırdığı tanıtım tabelalarını yol boyuna yerleştiriyor.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, şehrin tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak amacıyla tanıtım tabelaları yaptırdıklarını belirterek, "Bu tabelaları şehrimizin merkezinden geçen E-88 karayolunun kenarlarına yerleştiriyoruz. Yoldan geçen sürücüler ve yolcular, tabelalara bakarak şehrimizi tanıyacak, merak edip gezmek isteyebilecektir. Tabelaları özellikle trafik ışıklarının bulunduğu bölgelere yerleştirdik. Yolcu otobüsleri ve araçlar durduğunda bu tabelalardaki, şehrimizin tarihi ve turistik mekanlarını görebilecek" dedi.

Çapanoğlu Büyük Cami, Saat Kulesi ve Tarihi Hayri İnal Konağının tabelalarını yerleştirdiklerini ifade eden Başkan Başer, "Kent Orman, Çapanoğlu Kent Park, Çamlık Milli Parkı ve Yozgat'ın Çamlıktan ve Nohutlu tepesinden görünümlerini yerleştireceğiz. Burada amacımız şehrimizi tanıtmaktır. Bazı gençler ve çocuklar, bu tür tanıtım tabelalarına zarar veriyor. Bu nedenle tabelaları yerleştirirken genelde mobese sisteminin bulunduğu ve izlendiği yerleri seçtik. Gençlerimizin herhangi bir yasal işlemle karşılaşmamaları için tabelalara zarar vermemeleri, şehrimizi tanıttığı için korumalarını istiyoruz" diye konuştu.

YOZGAT BELEDİYESİ ŞEHRİ AFİŞLERLE TANITACAK
YOZGAT BELEDİYESİ ŞEHRİ AFİŞLERLE TANITACAK
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 18:33:02
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 19:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?