3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Yozgat heyeti Kayseri'de

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat milletvekili Osman Çoşkun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şenol Daştan ve AK Parti Yozgat İl Başkanı Zekeriye Avşar, incelemelerde bulunmak üzere Kayseri’ye geldi.

Sabah saatlerinde Yozgat heyeti ilk olarak Kayseri Vali Vekili İbrahim Yurdakul’u makamında ziyaret etti. Daha sonra heyet, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren görüşmede, Mehmet Özhaseki, komşu iki ilin gelişimi konusunda ortak hareket noktaları üzerinde durulduğunu söyledi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yozgat Valisi Amir Çiçek, Kayseri'nin, etrafının ve ülkenin gelişimine katkı sağlayan bir şehir olduğuna vurgu yaparak, "Milletvekilimiz, belediye başkanımız, ticaret ve sanayi odası başkanımız ve AK Parti il başkanıyla birlikte Kayseri'ye geldik ve burada gerek valilik, gerekse belediye ve diğer odalarla görüşmelerimiz oldu. İki ilin kalkınma ve gelişme yönünden birlik ve beraberliği hususunda görüş alışverişinde bulunduk. Kayseri'yi biliyoruz, tecrübeleri var, bunlardan yararlanmak istiyoruz. Kayseri, komşusuna ve çevresine yardımcı olan, devletinin milletinin kalkınması için ta çocukluğundan beri çalışmaya başlayan insanların olduğu bir şehir. Bu açıdan yararlı bir ziyaret olduğu kanaatindeyim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 15:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?