6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Yozgat kışa hazır

YOZGAT BELEDİYESİ KIŞ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, kış hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, bu kapsamda bin ton tuz aldıklarını söyledi.

Bu yıl kış mevsiminin erken başlamasına rağmen, belediye olarak kışa hazır olduklarını belirten Yozgat Belediye Başkanı Başer, "Belediye olarak kış hazırlığını tamamladık. Öncelikle buzlanmalara karışı bin ton kumla karıştırılmış tuz hazırladık. Yollarımızın büyük bir bölümü asfalt olduğu için asfalta daha az zarar veren solüsyon aldık. Tüm araçlarımız gece gündüz çalışabilecek duruma getirdik. Kışın çalışacak geçici ve daimi işçilerimiz belirledik. Meteorolojiyi sürekli takip ediyoruz, tedbir almaya çalışıyoruz "dedi.

Havaların tekrar düzelmesini beklediklerini ifade eden Başkan Başer, bazı cadde ve sokaklarımıza asfalt atacağız. Asfalt eksi 5 dereceye kadar atılabilmektedir. O yüzden havaların düzelmesini bekliyoruz. Kış da olsa belediyemizin kışa göre çalışmaları var. Park bahçelerimizde budama, ağaç dikimi hazırlıkları, tadilat tamirat çalışmaları devam ediyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 10:02:00
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 10:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?