5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yozgat PMYO'da görev değişimi

YOZGAT PMYO'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

İstanbul Teftiş Kurulu Bölge Başkanlığına Polis Başmüfettişi olarak atanan Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Pekdemir, görevini, Yozgat PMYO Müdürlüğüne atanan Polis Başmüfettişi Yunus Çetin'e düzenlenen törenle devretti.

Görev değişim törenine Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Süleyman Gürz Belediye Başkanı Yusuf Başer, Eminyet Müdürü Ekrem Nalcı, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, daire müdürleri, seher vakti sporcuları ve polis okulu öğrencileri katıldı. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Hüseyin Pekdemir, "Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulunda göreve başladığım 10 Mayıs 2007 tarihinde okulumuza çağdaş bir görünüm kazandırmak ve eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalitesini artırmak; hem de değişen teknolojileri takip eden, bilgili, ileriyi gören, kendisini sürekli yenileyebilen polis memurları yetiştirmek için yoğun bir çaba sarf ettik. Buradan ayrılırken kalbimin yarısını da burada bırakıyorum. Görevimi yeni atanan Okul Müdürü Yunus Çetin'e devir ederken benden almış olduğu bayrağı daha yukarılara çıkartacağına inancım tamdır" dedi. Daha sonra Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanan Yunus Çetin bir konuşma yaptı. Çetin, "Emniyet Teşkilatında çeşitli rütbeler ve görevlerde çalıştıktan sonra Yozgat Polis Meslek Yüksek Okuluna atanmış bulunmaktayım. Bugün Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü olmanın gururunu yaşıyorum. Okul Müdürümüz 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hüseyin Pekdemir'e Yozgat Polis Meslek Yüksek Okuluna yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Emniyet Teşkilatındaki her görev bir bayrak yarışı gibidir. Sayın Okul Müdürümüzün bugün Okulumuzu getirdiği noktadan bayrağı devralıp, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda eğitimi daha çağdaş, daha modern, daha teknolojik bir seviyeye getirerek Emniyet Teşkilatına daha kaliteli, daha donanımlı, insan haklarına saygılı, adil ve eşitlik yanlısı, daima haklının ve doğrunun yanında ve halkının yanı başında polis yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağımızdan ve bu düşüncelerle hizmet edeceğimizden hiç kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

Son konuşmayı yapan Yozgat Valisi Amir Çiçek'te yapmış olduğu gayretli çalışmalardan dolayı Okul Müdürü Hüseyin Pekdemir'e teşekkür ederek, yeni göreve başlayan Yunus Çetin'e de yeni görevinde başarılar diledi.

YOZGAT PMYO'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 17:55:00
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 18:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?