5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yozgat SSK, Bozok Devlet Hastanesi oldu

Yozgat’ta bulunan 100 Yataklı SSK Hastanesi’nin ismi, Sağlık Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında yapılan sağlık kuruluşlarının devri protokolü çerçevesinde "Yozgat Bozok Devlet Hastanesi"ne dönüştürüldü.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Yozgat SSK Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Tektaş, 19 Şubat 2005 tarihi itibariyle hastanenin Sağlık Bakanlığı Bozok Devlet Hastanesi olarak hizmet vereceğini belirterek, "Hastanemizin yeni yapılması nedeniyle bazı araç gereç eksikleri bulunmakta. Ancak bu eksiklikler kısa sürede tamamlanacaktır. Hastanemiz 100 yataklı olup, modern bir hastanedir. Hasta odaları iki kişilik, içerisinde lavabo, televizyon ve buzdolabı bulunmaktadır" dedi.

Yeni ismiyle Bozok Devlet Hastanesi’nin Yozgat halkına en iyi hizmeti vereceğini belirten Tektaş, yakın bir zamanda ameliyathanedeki cihaz eksiklikleri tamamlanarak ameliyat yapabilir duruma geleceklerini söyledi. Personel sıkıntısının da bulunduğuna dikkat çeken Başhekim Tektaş, "Sağlık Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde personel eksikliğimizin kısa sürede giderilecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 20:24:00
Güncelleme :19 Mart 2005 Cumartesi 17:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?