7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Yozgat ticaret fuarına hazırlanıyor

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 13-19 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan 9. Yozgat Sanayi ve Ticaret Fuarının hazırlıklarını tamamlanma aşamasına geldi.

Yozgat TSO Başkanı Şenol Taştan, bu yıl 13-19 Haziran tarihleri arasında 9'uncusu düzenlenecek olan fuarın yine Yozgat Kapalı Fuar alanında gerçekleştirileceğini belirterek, "Fuar için bir çok firma geçen yıldan rezervasyon yaptırdı. Fuarda 3 bin metrekarelik stant alanlarının tamamının bu yılda dolacağını düşünüyoruz" dedi.

Fuarın, katılımcı firmaların reklam ve tanıtım açısından çok büyük önemi olduğunu belirten Başkan Daştan, "Bu yıl yine halkımızın ilgisini çekmek ve fuar süresince ziyaretçileri memnun etmek için bir çok aktivitede yapılacak. Bu yıl geçen yıllara nispeten daha çok etkinlik ve daha çok ziyaretçi bekliyoruz" dedi.

Yozgat'ın ekonomik ve sosyal yönden gelişmesi için her platformda faaliyet göstermeye çalıştıklarını belirten TSO Başkanı Daştan, "Bu yıl 9.su gerçekleşecek olan Sanayi ve Ticaret Fuarına da büyük önem veriyoruz. Ticaret ve Sanayi Fuarımızın geçmiş yıllara nispeten daha coşkulu ve tatmin edici geçmesi için elimizden tüm gayretlerimizle çalışıyoruz. Bu fuar sadece Yozgat Ticaret ve Sanayi Odamızın değil tüm Yozgatlı KOBİ'lerimiz, bilhassa üreticilerimizin fuarıdır. Bu yüzden fuarımızda ilimizde neler üretiliyormuş, neler başarılıyormuş bunu her yıl daha da zenginleştirdiğimiz Sanayi ve Ticaret Fuarımız da göreceğiz" şeklinde konuştu.

 

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:36:35
Güncelleme :14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?