7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Yozgat TSO'dan kırtasiye yardımı

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), il genelindeki 700 ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtılmak üzere hazırladığı kırtasiye malzemelerini İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

Yozgat Kapalı Fuar Alanı'nda düzenlenen kırtasiye malzemesi teslim töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Yozgat TSO Başkanlığı’nın 2008-2009 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi olan öğrencilere kırtasiye yardımı yapmak istediğini belirtti.

Gamsız, "Ticaret ve Sanayi Odaları bu tür yardımları geleneksel hale getirmek suretiyle, yardımı kurumsallaştırdılar. Bizlerde ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespitinde kendilerine yardımcı olduk ve bir liste oluşturuldu. Bu liste karşılığında TSO'nun hazırladığı kırtasiye malzemeleri ilgili kişilere teslim edilecektir. Bu kırtasiye yardımının yapılmasını sağlayan başta TSO Başkanı Şenol Daştan, meclis başkanı ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bu yardımın diğer kurum ve kuruluşlar ile hayırsever vatandaşlarımıza örnek olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra konuşan TSO Başkanı Şenol Daştan, yapılan bu yardımın belki çok büyük bir yardım paketi olmadığını belirterek, "Bu yardımda diğer kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine bir örnek teşkil etmesi açısından önem veriyoruz. Biz bunu geleneksel hale getirdik, her yıl 20 bin YTL'lik kırtasiye 20 bin YTL'lik de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımında bulunuyoruz. Okulların açılması dolayısıyla bu 700 kişilik kırtasiye paketini hazırlayarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ediyoruz. Bu yardımların yapılmasında bize destek olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sebahattin Gamsız ve tüm personeline teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 18:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?