5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yozgat'da eğitim tedbirleri

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, yeni eğitim ve öğretim yılına başlanılmasıyla birlikte okul önlerinde trafik ve asayiş tedbirlerini artırdı. 

İl Emniyet Müdürü Cumhur Kuluy yaptığı açıklamada, okulların açılmasıyla birlikte hem yaya, hem de araç trafiğinde bir yoğunlaşmanın meydana geldiğini belirtti. 

Emniyet Müdürü Kuluy, "Emniyet Müdürlüğü olarak herhangi bir kazaya sebebiyet verilmesini önlemek için bir dizi tedbirler aldık ve uyguluyoruz. Trafik yönünden trafik memurlarımız, asayiş yönünden asayiş ekiplerimiz, okulların giriş çıkışlarında, önemli kavşaklarda gerekli trafik tedbirlerini alarak, çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde okullarına gidip gelmelerini sağlamaya çalışmaktadırlar. Bunun yanında asayiş olayları için de, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğümüzde gerekli tedbirleri almaktadır" dedi. 

Sürücülere de uyarılarda bulunan Emniyet Müdürü Kuluy, "Sürücülerimizin özellikle okul önlerinde daha yavaş ve daha dikkatli seyretmelerini istiyoruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 18:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burak yeter. IP: 81.215.5.xxx Tarih : 23.09.2006 17:46:14
ben bunun için ilk önce sayın il emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum güzel bi şey yapmış.ben dün okul çıkışında kardeşimi almaya gitmiştim ama birde ne göreyim okul önü araba dolu çocuklara geçiş yok.öğrencilere yol verilmiyor.ben bu mesajı sarıkaya ilçesinden yazıyorum sadece bizim ilçemize göre değil bütün ilçeler için yazıyorum.ilçelerde ki ilköğretim okulları önünede trafik polislerimiz okul çıkışlarında gidip oralarda trafiği kontrol etmelerini istiyoruz.SAYGILARIMLA.