3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Yozgat'da kar temizleme çalışmaları

Yozgat Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü, kapalı köy yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor. 


Ülke genelinde olduğu gibi Yozgat'ta da etkili olan kar yağışı nedeniyle 550 köy yolu ulaşıma kapandı. Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü, kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yozgat Köy Hizmetleri Yol Şube Müdürü Osman Şimşek, kapanan köy yollarının bir kısmını açtıklarını ancak dün yağan karın tekrar yolları kapattığını belirterek, "İlimizin güneyinden itibaren ekiplerimiz yol açma çalışmalarına başladı. 


Çalışmalarımız 24 saat devam etmektedir. İl müdürlüğümüze bağlı ekipler 7 ayrı bölgede yol açma çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.
Yol açma çalışmaları sırasında asılsız ihbarlarla karışlaştıklarını ifade eden Köy Hizmetleri yetkilileri, köy muhtarlarının il müdürlüğünü arayarak doğum veya hasta var diye yardım istediklerini, ekiplerin o köylere gittiğinde hasta ya da doğum olayıyla karşılaşmadıklarını belirtti.
iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2007 Çarşamba 10:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muammer ilhan IP: 88.247.138.xxx Tarih : 7.02.2007 10:58:06
tüm yozgatlılara çok geçmiş olsun .bizde kara hasret kaldık ama yağmıyor bemliyoruz valla.tekirdağ/mürefteden yazıyorum.yozgatlı ilhan sülaleme selamlar muammer ilhan.yozğatı çok seviyor ve özledim yaza görüşürüz inşallah