6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Yozgat'ın sorunları vekillere iletildi

AK PARTİ YOZGAT İL BAŞKANI YUSUF BAŞER, YOZGAT'IN SORUNLARINI MİLLETVEKİLLERİNE İLETTİ

AK Parti Yozgat İl Başkanı Av.Yusuf Başer, Ak Parti İl Teşkilatı olarak, Yozgat'ın siyasi, idari, ekonomik ve istihdam sorunlarını masaya yatırıp hazırladıkları raporu milletvekillerine sunduklarını söyledi.

Ak Parti İl Teşkilatında bir basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Yozgat İl Başkanı Av. Yusuf Başer, il teşkilatı olarak geçtiğimiz hafta içerisinde geniş katılımlı bir toplantı düzenlediklerini belirterek, "Bu toplantıda Yozgat'ın siyasi, idari, ekonomik ve en önemlisi istihdam sorunu masaya yatırılmış, arkadaşlarımızın bu konudaki görüşleri, yapılması gerekenler hakkında bir rapor hazırlandı. Hazırladığımız bu raporu Ankara'da milletvekillerimiz Bekir Bozdağ, Mehmet Çiçek, Abdulkadir Akgül ve Osman Coşkun'a ilettik. Kendileri de bu konuda üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını söylediler" dedi.

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Başer, hazırladıkları ve milletvekillerine sundukları rapor hakkında da bilgi vererek, "Özellikle Ticaret ve Sanayi Odamızın acil ve çözülmesi gereken problemleri, 5084 sayılı teşvik yasası, jeotermal alanlarla ilgili entegre projelerin hazırlanması, hayvancılık, tarım projelerini hayata geçirilmesi, Kadışehri Kaymakamlığı Meyvecilik Projesi, Yozgat çevre yolunun acilen hayata geçirilmesi, Yozgat İşgem'in problemleri gibi konuları ve ilimizin diğer sorunlarını sunduk" diye konuştu.

İlimizi sosyal ve siyasi yönden daha ileriye taşıyacak her türlü projenin destekçisi ve takipçisi olacaklarını, Yozgat'ın dört milletvekili olarak, tam bir işbirliği ve dayanışma içerisinde ilimizin sorunlarını çözümü konusunda hükümet nezdinde her türlü girişimi hep birlikte yapacaklarını beyan ettiler, Yozgat il yönetimi olarak milletvekillerimizin gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yozgat il yönetimi olarak biz de bu konularda kişi ve kuruluşlardan gelecek her türlü öneri ve projenin Ankara'daki temsilcilerimize ulaştırılması konusunda üzerimize düşen görevi yapacağımızı bir kez daha yineliyoruz"

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 17:03:04
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 18:53:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?