6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Yozgatlı minikler Karadeniz'den döndü

Yozgat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 4 günlük Karadeniz gezisine çıkan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri ve velileri, kente döndü.

Yozgat Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencileri ve velilerinin Karadeniz bölgesinde 23 Nisan etkinliklerini izlemek ve bölgeyi tanımak amacıyla düzenlenen gezi tamamlandı.

4-B sınıfı öğrenci velilerinden Mustafa Yiğit, sınıfımız öğrencileri, velileri ve sınıf öğretmeniz Ali Kayaalp ile birlikte bir gezi düzenlediklerini belirterek, "Yozgat'tan direk Rize'ye gittik. Rize'de 23 Nisan gösterilerini izledikten sonra kentteki tarihi ve turistik yerlerini gezdik. Daha sonra Trabzon'un Uzungöl ilçesini ve Sürmene Manastırı'nı gezdik. Giresin ve Ordu'yu gezdikten sonra Yozgat'a döndük" dedi.

Gezinin çocuklar açısından çok güzel geçtiğini belirten Yiğit, "Çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı doyasıya yaşadı. Ayrıca kitaplarda gördükleri Karadeniz kıyılarımızı, ormanlarını ve buradaki şehirlerimizi gezip görerek öğrendiler. Gezide bizimle birlikte olan sınıf öğretmenimiz Ali Kayaalp'e, gittiğimiz yerde bizlere yardımcı olan okul müdürleri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 17:55:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?