6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Yozgatlı Yozgat'ı tanıyacak!

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, yaptıkları çalışmalarla Yozgat'ı marka şehir yapacaklarını söyledi.

2009 yılında yapılan çalışmaları basın mensuplarına yerinde tanıtan Başkan Yusuf Başer, şehrin eski mahallelerinden olan İstanbulluoğlu ve Tuzkaya mahallelerindeki Osmanlı döneminden kalan kanalizasyon şebekelerinin tamamını yenileyeceklerini belirtti.

Başkan Başer, "Bu mahallelerimizde çalışmalarımız başladı. Yine programa aldığımız 30 kilometrelik asfalt yol çalışmalarımız başladı. Hastane caddesi, pazar yeri ve Fatih Mahallemizde polis okulu yolunu asfaltladık. Ana caddelerdeki çalışmalar tamamlandıktan sonra altyapı çalışmaları bitmiş cadde ve sokaklarımızı asfaltlayacağız" dedi.

“YOZGAT'I YOZGATLIYA TANITACAĞIZ”
Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat'ı Yozgatlıya tanıtmak için bir proje hazırladıklarını belirterek, "Bazı vatandaşlarımızın imkanı olmadığı için istedikleri yere gidemiyorlar. Bu nedenle pazartesi gününden itibaren 21 mahallemizde yaşayan vatandaşımızı şehrimizin gezilip görülmesi gereken yerlerini gezdireceğiz. Her gün bir mahallemize otobüslerimizi gönderip, burada yaşayan vatandaşlarımız alarak Çamlık, Müze, Hayri İnal Konağı, Büyük Cami ve Kent Parkımızı gezdireceğiz" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 20:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emin emin IP: 94.123.143.xxx Tarih : 6.07.2009 10:26:33

EVET ARTIK YOZGATI TANIMAYACAK DURUMA GELDIK HER TARAF PISLIK CÖP CUKUR REZİLLİK İÇİNDE EVET TANIYAMIYORUM ARTIK BU BASKANIN YUZUNDEN