5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Yozgat'ta ana oğul boğularak öldü

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde dereye giren iki çocuğunu kurtarmaya çalışan anne ve bir çocuğu boğularak öldü.

Edinilen bilgiye göre, Sorgun ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde, Hatice Parlamaz isimli kadın iki çocuğu ile birlikte piknik için Eğriöz deresi kenarına gitti. Kadın piknik için hazırlık yaparken dere kenarında oynayan 5 yaşındaki Ramazan Aşir Parlamaz ile 3 yaşındaki kardeşi Ubeydullah Parlamaz dereye düştü.

Çocuklarını kurtarmak için dereye atlayan kadın 5 yaşındaki oğlu Ramazan'ı dere kenarına çıkartıp, tekrar suya daldı. Ancak, kadın ve çocuk tekrar su yüzüne çıkmadı.

Çevredeki insanların polise yaptığı ihbar sonucunda dere içerisinde yapılan kısa süreli aramada anne ve çocuğunun cesedi sudan çıkartıldı. Boğulmaktan son anda kurtulan Ramazan Aşir Parlamaz'a ilk müdahale Sorgun Devlet Hastanesinde yapıldıktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi.
aa
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2006 Cumartesi 16:46:31
Güncelleme :10 Haziran 2006 Cumartesi 16:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hülya parlamaz IP: 95.70.131.xxx Tarih : 10.04.2010 22:25:12

bişey söyleyebilirmiyim o ölenler benim amcamın eşi ve cocukları siz biliyomusunuz benim için ölüm ne ölüm benim sevdigim yengemi kuzenlerimi alan sey benim ne sucum vardı ama en yakın zaman da bende onlar gibi yok olacam  o topraga bende girecem hatice yengeme kavusacam duyun sesimi benim yengem öldü benim sucum neydi lütfen bana söleyim onların beni bırakmaya hakları yoktu ALLAH BANA YARDIM ETSİN EN YAKIN ZAMANDA BENDE YOK OLUYUM