7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Yozgat'ta Funda Arar rüzgarı

Yozgat’ta bu yıl 9.’su düzenlenen Sürmeli Festivali etkinlikleri çerçevesinde sahne alan sanatçı Funda Arar, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yozgat Şehir Stadyumu’nda düzenlenen konsere Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Jandarma Komutanı Albay Sezai Akgün ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yerel sanatçıların verdiği konserden sonra sahneye çıkan ünlü sanatçı Funda Arar, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu.

Havai fişek gösterisinin de yapıldığı konserde Yozgat Valisi Amir Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer, Funda Arar'a günün anısına çiçek ve plaket verdiler. Sanatçı Arar, Yozgat'ta olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 12:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esat arslan IP: 78.160.8.xxx Tarih : 19.07.2008 13:19:45

bu yılkı festivalimize funda arar'ı dahıl ettınız bunun ıcın size cok tsk edıyoruz... funda arar'ın o güzel sesi için ayriyetten çok tsk ediyoruz sizden ricamız lütfen önümüzdeki senede funda arar' getirirseniz yozgat halkınıda cok memnun etmıs olursunuz ama yanında kıraç'ta olursa çok güzel bır konser olur şimdiden hepinize cok tsk...