7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Zabıta Haftası kutlamaları sürüyor

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 4-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’nı çeşitli etkinliklerle sürdürüyor.

Zabıta Haftası münasebetiyle Atatürk anıtına çelenk koyup saygı duruşunda bulunan zabıtalar, Şehitlik ziyaretinde de bulunup dua etti. Daha sonra Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret eden zabıta ekipleri, Başkan Başer'e kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür edip, çiçek sundu.

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürü Musa Baran, Yozgat'ta 26 personelle şehir genelinde 4 ekip halinde hizmet verdiklerini belirterek, "Ekiplerimiz halkın güvenine layık olmak için şehrimizde bulunan bütün işkollarını dönüşümlü olarak denetlemektedirler. Halkımızın huzurunu ve sağlığını hiçe sayan ve esnaflık kriterlerine uymayan esnaflarımıza asla müsamaha gösterilmemiş, bundan sonrada gösterilmeyecektir" dedi.

Zabıta müdürlüğü olarak 2007 yılında esnaflık kriterlerine uyan esnaflara Belediye Başkanı Yusuf Başer'in talimatıyla 21 iş kolunda faaliyet gösteren 391 esnafa hizmetlerinin karşılığında teşekkür belgesi verildiğini de belirten Baran, bu uygulamanın bu yılda devam ettiğini söyledi.

Zabıtalarının haftasını kutlayan ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ise, zabıta ekiplerinin gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yürüttüklerini belirterek, "Zabıtanın görevleri arasında bulunan gıda denetimi insan sağlığı açısından çok önemlidir. Görevini layıkıyla yapan zabıta ekiplerimize teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 13:13:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?