6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Zabıta seyyara göz açtırmıyor

Yozgat Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda satış yapan seyyar satıcılara göz açtırmıyor.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte zabıta ekipleri, cadde ve sokaklarda limon, marul, maydanoz gibi salata malzemeleri ile mantar satan seyyar satıcılara izin vermiyor.

Zabıta Müdürü Musa Baran, salata malzemesi satan seyyar satıcılar için Eski Un Pazarı'nı belirlediklerini belirterek, "Salata malzemesi satan seyyar satıcılar, salı ve çarşamba günleri hariç diğer günlerde Eski Un Pazarı'nda satış yapmalarına izin verilecek. Yine Ramazan ayına özel olarak Büyük Cami civarında hurma, şeker, kuru üzüm ve mantar satışlarına izin verilmiştir. Bu belirlenen yerlerin dışında seyyar satıcılara kesinlikle izin verilmeyecektir" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 14:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AYTEKİN ÇEVİK IP: 88.229.208.xxx Tarih : 27.08.2009 10:45:38

NEDEN ASILSIZ HABERLER GEÇERSİNİZ BİLMEM HALA BU SEYAR SATICILAR DAHA FAZLA BİR ŞEKİLDE YOZGAT SARRAFLAR CADDESİNİ ENTERESAN BİR SEYYAR MAHALLESİNE DÖNDERMİŞ VAZİYETTELER NASIL BİR MÜCADELE ANLAMADIM KOMİK OLMAYIN LÜTFEN.BU KONUDA VERGİSİNİ ÖDEYEN ESNAFA  NE YAPSIN KAHRETMEKTEN BAŞKA NE GELİR ELİNDEN .BEN BİR VATANDAŞ OLARAK SEYYAR SATICIDAN  MAL ALMIYORUM HERKESİDE BU KONUDA DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM.KISACASAI BU HABER KOMADİ.