5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

21 imza sevinci

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Yozgatspor, 21 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Yozgatspor, iç transferde 2, dış transferde 14, altyapıdan da 5 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanvekili Muammer Karadeli, imza töreninde yaptığı açıklamada, futbolculara verdikleri sözleri yerine getirip transfer peşinatlarının tamamının ödendiğini söyledi.

Türkiye liglerinin borcu bulunmayan ender takımlarından birisinin Yozgatspor olduğunu ifade eden Karadeli, "Bu avantajımızı en iyi şekilde kullanıp, Yozgatspor'un geleceğini de güvence altına almak üzere adımlar atıyoruz'' dedi.
Teknik Direktör Ümit Turmuş ise, göreve geldikten sonra yeniden bir takım oluşturmaya ve eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını belirterek, ''Kısa sürede çok iyi şeyler yaptık. Takımdan memnunum, uyum sorunumuzu da en aza indirdik. Bazı mevkilerde eksiklerimiz bulunuyor. Bu eksiklerin giderilmesi konusunda da yoğun bir çalışma içerisindeyiz" diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı ekibin resmi sözleşme imzaladığı futbolcular şöyle:

"Tarık Daşgün (Kardemir Karabükspor), Abdullah ve Selim (Kartalspor), Tarkan (Mersin İdmanyurdu), Özkan (Vestel Manisaspor), Adem Akın (Konyaspor), Emin (Sakaryaspor-kaleci), Levent (Almanya), Başer (İstanbul Maltepespor), Evren (Anadolu Üsküdar 1908 Spor), Azmi ve İbrahim (İnegölspor), Murat (Karşıyaka-kaleci), Hüseyin (Denizlispor), Hakan ile Adem Çak (iç transfer), Doğan, Kamil, Ziya, Ferhat, Davut (Altyapı)".

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2005 Cumartesi 18:08:44
Güncelleme :20 Ağustos 2005 Cumartesi 18:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?