5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Başkan'dan moral yemeği

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgatsporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolculara moral yemeği verdi.

Galata Çamlık Otel'de gerçekleştirilen yemeğe, Vali Gökhan Sözer, Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, Yozgatspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Belediye Başkanı Yusuf Başer, yemekte yaptığı açıklamada, Yozgatspor'un tüm Yozgatlıların takımı olduğunu ve takıma her Yozgatlının sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Takımın aldığı kötü sonuçlar, futbolcularımızın ve taraftarların moralini bozmuştur. Ancak bu sıkıntıları aşacağımızı ümit ediyorum. Tüm Yozgat halkı takımının arkasında, onun destekçisi olmaya hazırdır. Yapılan bir takım toplantılar da bunun göstergesidir. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında inşallah bu kötü gidiş duracaktır" dedi.

Kulüp Başkanı Yusuf Kenan Yılmaz da, kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı Belediye Başkanı Yusuf Başer'e teşekkür etti. Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar ise Yozgat'ın Süper Lig görmüş bir il olduğunu ifade ederek, sıkıntıların kısa sürede atlatılacağını ve takımın tekrar Süper Lig'i hedefleyeceğini söyledi.

Vali Gökhan Sözer, Yozgat halkının takımına güvendiğini, takımından başarı beklediğini belirterek, Yozgatspor'dan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmalarını istedi.

Yozgatsporlu futbolcular da, kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ederek, pazar günü oynanacak karşılaşmadan 3 puanla ayrılacaklarını söylediler.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 13:26:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?