5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Tarık'ın ikinci baharı

Yozgatspor'da başarılı futbolu ile ikinci baharını yaşayan takım kaptanı Tarık Daşgün, iyi futbol oynamalarına karşılık, bunu skora yansıtamadıklarını belirtip, sabır ve destek istedi.

Sakatlığı nedeniyle Sakaryaspor ile deplasmanda oynadıkları maçta forma giyemeyen takım kaptanı Tarık Daşgün, pazar günü konuk edecekleri Türk Telekomspor karşısında patlama yapacaklarını belirtti.

Yozgatspor'da daha öncede forma giydiğini hatırlatan Tarık Daşgün, ''Burası benim evim gibi. Yozgat'ta potansiyel var ama eskiden olduğu gibi taraftarlarımız maçlara gereken ilgiyi göstermiyor'' dedi.

Taraftarları tribünlere çağıran Tarık Daşgün, ''Zor koşullarda kurulan bir ekip olmamamıza karşılık çok iyi futbol oynuyoruz, yetenekli arkadaşlarımız var, iyi futbolumuzu skora yansıtamıyoruz'' diye konuştu.

Tarık'', teknik yönetimdeki değişiklik takıma iyi bir hava getirdi. Turhan Sofuoğlu hocamızla Antalyaspor gibi güçlü bir ekibi yendik, iki de yenilgi aldık. Eğer skora bakmazsanız, ortaya koyduğumuz futbol ile geleceğe güvenle bakıyoruz. Zamana ihtiyacımız var. Devre sonuna kadar oynayacağımız maçlardan en az kayıpla ayrılmak istiyoruz. Devre arasını çok iyi değerlendirerek, daha zor geçecek olan ikinci yarıda iyi bir seri yakalayarak, kendimize üst sıralarda bir yer ediniriz.'' dedi.

Tarık Daşgün, Pazar günü konuk edecekleri Türk Telekomspor ile oynayacakları maçta iyi mücadeleyi skora da yansıtarak, sahadan galibiyetle ayrılacaklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 13:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melike saf IP: 81.215.21.xxx Tarih : 1.12.2005 15:52:50
ben basından internetten takip edıyorum ancak tarıkla ılgılı haberle karsılıstım ve cok sevındım tarıkı sahalarda yenıden gormek cok guzel.hosgeldın tarık