5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yeni isimler Antalya'da kampa katılacak

İkinci yarı hazırlıklarına Yozgat'ta başlayan ve birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Yozgatsporlu futbolculara yılbaşı izni verilirken, yeni transferlerin ikinci etap çalışmalarına katılacağı bildirildi.

Teknik direktör Turhan Sofuoğlu, ikinci etap kamp çalışmalarına 2 Ocak'tan itibaren Antalya'da başlayacaklarını kaydederek, futbolcularına bu tarihe kadar yılbaşı dolayısıyla izin verdiğini belirtti. Sofuoğlu, ''Antalya kampımıza yeni isimler de katılacak. Yönetimimiz prensip anlaşmasına vardığı futbolcularla son görüşmelerini yapıyor'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Yusuf Kenan Yılmaz da, şu ana kadar Bursaspor'dan Mehmet Önür ile her konuda anlaştıklarını ve bu futbolcunun Antalya kampına katılacağını ifade etti. Yılmaz, ''Prensip anlaşmasına vardığımız bazı futbolcular var. Bunlarla son görüşmelerimizi yapıp, sonuçlandırarak, 2 Ocak'ta başlayacak Antalya kampımıza dahil edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 14:31:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.yozgatspor.net IP: 85.97.124.xxx Tarih : 1.01.2006 15:29:45
Takım Antalya kampına 2 Ocakta başlıyor burda katılacağı bir turnuvadav sonra nevsehire gececek olan takımız burda da katılacagı turnuvadan sonra Yozgata dönecek. Kaynak: www.yozgatspor.net