5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yozgat toparlanacak

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz, ligin son sıralarında yer alan Yozgatspor'un önümüzdeki haftalarda layık olduğu yere geleceğini söyleyerek, ilk yarıyı 20 puanla kapatmak istediklerini belirtti.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Yılmaz, pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Türk Telekomspor karşısında mutlaka galip gelmek istediklerini belirterek, "Bu maçla birlikte 4 karşılaşmamız var, en kötü şartlarda ilk yarıyı 20 puanla tamamlamak zorundayız. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır" dedi.

Takımda kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğu için teknik direktör değişikliğine gittiklerini, bu değişikliğin takıma iyi geldiğini ifade eden Başkan Yılmaz, lige kadrodaki mevcut futbolcularla devam edeceklerini söyledi.

Yozgatspor'un Yozgat'ın takımı olduğunu ve herkesin bu takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Başkan Yılmaz, "Altay deplasmanı giderlerini Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Uğur Bektaş, Mersin İdmanyurdu ve Elazığ deplasmanlarının giderlerini Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Bursa deplasmanı giderlerini Ticaret ve Sanayi Odası, Karşıyaka deplasmanı giderlerini Şefaatli Belediye Başkanımız Fahrettin İbiş, Sakarya deplasman giderlerini de Yerköy Belediye Başkanımız Ali Rıza Arslan karşılamıştır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlk yarıda Koaceli ve Uşak deplasmanlarımız kaldı. Bu deplasman giderlerimizi de karşılayacak kurum ve kuruluşları bekliyoruz. Bu takım Yozgat'ın takımıdır, herkesin bu takıma sahip çıkması gerekir" diye konuştu.

Yılmaz, tüm taraftarları Yozgatspor- Türk Telekomspor karşılaşmasına davet ederek, taraftarlardan Yozgatspor'u desteklemelerini istedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 11:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?