5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yozgatspor, Teknik Direktör Ümit Turmuş ile anlaştı

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Yozgatspor, Teknik Direktör Ümit Turmuş ile anlaştı.


Yozgatspor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz, Teknik Direktör Ümit Turmuş ile her konuda anlaşmaya vardıklarını, Turmuş'un, yarın sabah Yozgat'a gelerek futbolcularla çalışmalara başlayacağını söyledi. Yılmaz, Ümit Turmuş'un, Antrenör Yüksel Kepoğlu ve Hakan Tınaz ile birlikte çalışacağını kaydetti.


Bolu kampında, futbolculara peşinat ödemelerini yaptıklarını ve hiçbir sıkıntı olmadığını ifade eden Yılmaz, "Bolu kampında bulunan futbolculardan Sedat ve Göksel Yozgat'a gelmeyecekler, Ferdi'de de sıkıntı yaşandığı için bu futbolcu ile de yollarımızı ayıracağız. Futbolda yeri doldurulamayacak oyuncu yoktur. Hocamızın istekleri doğrultusunda yeni transferlerimiz olacak. Bizim hedefimiz Süper Lig. Bu hedefimizden hiçbir şekilde sapmadık" diye konuştu.
Yozgatspor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz, kendisinin de üye olduğu Yozgat Gazeteciler Derneği'nin 13-14 Ağustos tarihleri arasında futbol turnuvası düzenlediğini belirterek, "Turnuvaya Yozgatspor ile birlikte Kırıkkalespor, Çankırı Belediyesi ve Kırşehirspor katılıyor. Galata Çamlık Otel'in sponsorluğunu üstlendiği turnuvayı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bu turnuva aynı zamanda İç Anadolu birliğini oluşturacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 15:47:24
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 14:39:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?