5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yozgatspor'da hedef mutlak galibiyet

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Yozgatspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Teknik Direktör Turhan Sofuoğlu, Kocaelispor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Oyuncuların antrenmanda gösterdikleri hırs ve mücadeleyi maçlara yansıtması gerekiyor. Takımın durumunda memnunuz.

Kalan 20 maçta 60 puan var ve bu puanların hepsine ihtiyacımız var. Bu puanların hepsini alabilmek için elimizden geleni yapacağız. Her maçımızda en iyi mücadeleyi sergileyip galibiyetler almak istiyorum. Kocaelispor maçı da bunlardan bir tanesi, bu maçta sahaya galibiyet için çıkacağız" diye konuştu.

Kaleci Emin, Doğan ile Kamil'in sakatlığının bulunduğunu, Tarık ve Sinan'ın da izinli olduğunu belirten Sofuoğlu, "Sakat ve cezalıya sığınma gibi bir mazeretimiz yok. O nedenle mevcut futbolcularımızla Kocaeli'ye gidip 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 11:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SARIKAYALI IP: 81.215.88.xxx Tarih : 3.12.2005 17:06:49
yaa walla turhan hocaya güweniyorum ihşalah onun dedıgı gib olur yoksa önümüz acık olsun.ALLAH YAR WE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN...