5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yozgatspor'da para sıkıntısı

İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde sıkıntılı günler geçiren Yozgatspor'da, başkan Yusuf Kenan Yılmaz, 900 milyar liraya ihtiyaçlarını olduğunu söyledi..

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Valisi Gökhan Sözer, Yimpaş Holding Başkanı Dursun Uyar, Yozgatspor Başkanı Yusuf Kenan Yılmaz ve bazı yönetim kurulu üyeleri biraraya gelerek Yozgatspor'un sorunlarını tartıştılar.

Toplantıda kulübün mali durumu hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Yusuf Kenan Yılmaz, futbolculara yapılacak ödemeler ve devre arası transfer çalışmaları için 900 milyar liraya acil ihtiyaçlarının bulunduğunu, bunun karşılanması için kaynak yaratılması gerektiğini söyledi.

Yozgatspor'un içerisinde bulunduğu durumun ve geleceğinin irdelendiği toplantıya basına kapalı olarak devam ediliyor. Toplantıda alınacak kararlar, hazırlanacak ortak basın bildirisi ile yarın kamuoyuna duyurulacak.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 16:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Muhammed Ali Suna IP: 84.58.102.xxx Tarih : 7.12.2005 18:53:10
YIMPASHOLDING BASKANI DURSUN UYAR INDA ISMI GECIYOR YOZGATSPOR PARA SIKINTISINDAYMIS BIZLER YILLARDIR PARA SIKINTISINDAYIZ YIMPASZEDE OLARAK KULAKLARI CINLASIN DERIM