5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yozgatspor'da yönetim "devam" dedi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Yozgatspor'da Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz, Yozgatspor'un sahipsiz olmadığını, kulübün başında olduklarını, takımın sezon sonunda A Kategorisi'nde kalmasını sağlayıp kongreye gideceklerini söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Yozgatspor'un Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Valilik Toplantı Salonu'nda bir basın toplantısı düzenleyerek, kulübün başında olduklarını ve sezon sonuna kadar görevlerine devam edeceklerini söyledi.

Geçen hafta Türk Telekomspor mağlubiyetinin ardından istifa eden, ancak istifası yönetim kurulu üyeleri tarafından kabul edilmeyen Yozgatspor Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz, yaptığı basın toplantısında bu takımın tüm Yozgat halkının takımı olduğunu, takıma verilecek zararın Yozgat'a verileceğini belirterek, "Takımı tekrar Yimpaş Holding'in veya Aytaç grubunun alacağı konusunda ortaya birçok spekülasyon atılıyor. Ben kulüp başkanlığından istifa ettiğimi açıklamama rağmen ismi geçen kuruluşlardan hiçbir kimse takıma talip olmadı" dedi.

Yimpaş Yozgatspor olarak takımı zor günlerde aldıklarını ve A Kategorisi'nde kalmasını sağladıklarını vurgulayan Yılmaz, "Yine takımı layık olduğu yere getirip sezon sonunda A Kategorisi'nde kalmasını sağlayacağız. Sezon sonunda kongre yapılır, isteyen kişiler göreve talip olur ve başkan seçilebilirler. Biz koltuk sevdalısı değiliz" şeklinde konuştu.

Kocaelispor maçı öncesi ortaya atılan spekülasyonların yanlış olduğunu ve ortaya atılan sözlerin gerçekle hiçbir alakası olmadığını kaydeden Yılmaz, "Yönetim kurulu olarak takıma sahip çıkıyor ve takımı en iyi yere getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 20:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?