5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yozgat'ta 3 puan hesapları

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Yozgatspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçından 3 puanla dönmek istiyor.

Teknik Direktör Turan Sofuoğlu, Sakarya maçından kesinlikle galibiyetle dönmek istediklerini belirterek, antrenmanlarda oyuncuları artık daha iyi tanımaya başladığını ve her geçen hafta yeni oyun düzeni ile daha iyi konuma geleceklerini söyledi. Ligde yaşanan kötü günleri geride bırakmak adına çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Sofuoğlu, "Sakarya maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Deplasmanda alınacak bir galibiyet gelecek haftalar için önümüzü açacaktır. Futbolcularım moral ve motivasyon olarak iyi durumdalar. İdmanlarımızı bu moralle daha neşeli ve yüksek tempolu tutuyoruz. Sakaryaspor maçından mutlak suretle üç puan bekliyoruz. Kesinlikle kaybetmeye tahammülümüz yok. İnşallah deplasmandan alacağımız üç puanla şuan ki bulunduğumuz konumdan da kurtulmuş olacağız" dedi.

Sakatlıkları nükseden Tarık, Sinan ve Doğan'ın, Sakarya maçında büyük bir ihtimalle forma giyemeyeceklerini belirten Sofuoğlu, bu futbolcuların yokluğundan futbolcuların etkilenmemesi için gerekli önlemleri aldıklarını söyledi.


.
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 18:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?