5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yozgat'ta galibiyet sevinci

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi ekiplerinden Yozgatspor, sezonun 5. haftasında aldığı ilk galibiyetin sevincini yaşıyor. Pazar günü Mardinspor'u kendi sahasında 2-1 mağlup ederek bu sezon ilk kez 3 puanla tanışan kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Ümit Turmuş, bu galibiyetle moral bulduklarını, bundan sonraki karşılaşmalarda daha iyi oynayıp galibiyeti seri haline getireceklerini söyledi.

Yozgatspor'un iyi bir takım olduğunu, ancak eksiklerinin bulunduğunu ifade eden Turmuş, "Eksiklerimizi gideriyoruz. Mardinspor karşısında kazanmamız gerekiyordu. Futbolcularım iyi mücadele edip 3 puanı aldılar, hepsini kutluyorum" dedi. Mardinspor maçının son bölümde Sinan'ın oyundan atılması ve oyunun 7 dakika uzamasının kendilerini biraz sıkıntıya soktuğunu ifade eden Turmuş, "Bu takım bu tür karşılaşmaları kazanarak ilerleyen haftalarda seri galibiyetler alacaktır. Ancak, Sinan'ın kırmızı kart nedeniyle önümüzdeki hafta olmaması bizim için büyük bir kayıptır" diye konuştu.

Yozgatspor'un 20 günde toplanarak kurulan bir takım olduğunu vurgulayan Turmuş, "Hazırlık döneminde 40-50 idman yapıyorsunuz, lig haftasında 7 idman yapıyorsunuz. Bu nedenle bizim kondisyon seviyemizin diğer takımlara göre düşük olması çok doğaldır. Bunun da mücadele ile sahadaki hırsla, kazanma arzusu ile, arkadaşlıkla, takım içerisindeki birlik beraberlikle üstesinden gelip, çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 16:27:37
Güncelleme :26 Eylül 2005 Pazartesi 16:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?