3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Arif Yılmaz

Yozgat Belediyesi’nin başlatmış olduğu ’21 Mahalleye 21 Park Projesi’ kapsamında hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan park, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Aşağı Çatak Mahallesi’ne yapılan parkın açılış törenine Yozgat Valisi Gökhan Sözer, Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat Milletvekili İlyas Arslan, hayırsever işadamı Arif Yılmaz, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, göreve geldikleri günden itibaren Yozgat halkına hizmetin en güzelini sunma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, "21 Mahalleye 21 Park Projemiz çerçevesinde, bugün bir park açılışı daha yapıyoruz. Bu parkımız belediye halk işbirliği ile yapılan bir park olup, hayırsever işadamımız Arif Yılmaz’ın katkılarıyla yapılmıştır" dedi.

Bin 700 metre kare alan üzerine yapılan parkın 28 milyar liraya mal edildiğini söyleyen Başer, "Bu rakamın 13 milyarı Arif Yılmaz Bey tarafından, 15 milyar lirası da belediyemiz tarafından karşılanmıştır. Belediye halk işbirliği ile yapımı devam eden parklarımızın açılışlarını da önümüzdeki günlerde yapacağız. Hedefimiz 21 mahallemizin tamamında dinlenme ve çocuk parkını hizmete açmaktır. Bu parkımıza büyük katkı sağlayan hayırsever işadamımız Arif Yılmaz’a teşekkür ederken, bu davranışının diğer işadamlarımıza örnek olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Daha sonra bir konuşma yapan Yozgat Valisi Gökhan Sözer, bir şehrin alt yapısı, yolu ve kanalizasyonunu yapmanın belediyenin görevi olduğunu ifade ederek, "Ancak bir belediye insanların ve çocukların istifade edeceği bir parkı yapamıyorsa, o belediyecilikten ve şehircilikten söz etmek mümkün değildir. Bugün memnuniyetle görüyoruz ki Yozgat Belediyesi çok büyük bir gayretle, çeşitli insanları da harekete geçirerek bu tür faaliyetleri başlatmıştır. Bu parkı yapan hayırsever işadamımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve diğer mahallelerimize de yapılacak parkların bir an önce hizmete girmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar