18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

400 öğrenciye yardım

Yozgat'ın Yerköy İlçe Ticaret Borsası, 400 öğrenciye önlük, ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulundu. Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Cemalettin Kömürcüoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen 10 bin YTL yardımla kırtasiye malzemesi alınarak 400 öğrenciye dağıtıldığını söyledi.

Yardımın okul müdürleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere verildiğini ifade eden Borsa Başkanı Kömürcüoğlu, "Yapılan yardımların içerisinde defter, kalem gibi kırtasiye malzemeleri, çanta, ayakkabı ve önlük bulunuyor. Alınan bu malzemeler okulların açıldığı şu günlerde okul müdürlerinin belirledikleri öğrencilerin ihtiyaçlarına göre kendilerine verildi" dedi.

Yaptığı yardımlardan dolayı TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na teşekkür eden Kömürcüoğlu, "Yardımların yerine ulaşması için elimizden gelen gayreti yapmaya çalışıyoruz. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun talimatıyla yapılan bu yardımların anlamı, ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde daha da büyümüştür" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2005 Cumartesi 14:59:08
Güncelleme :17 Eylül 2005 Cumartesi 15:04:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?