5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Demir'in talebeleri nefes aldırmadı

Türkiye 1. Serbest Güreş Ligi'nin yeni ve lider takımı olan Amasya Şekerspor Kulübü güreşçileri, Ankara'da yapılan müsabakada rakip takımın güreşçilerini 7-0 yendiler.

Amasya'yı 1. Serbest Güreş Ligi'nde başarı ile temsil eden Amasya Şekerspor, Ankara İller Bankası ile yaptığı lig müsabakasını 7.0 kazanarak hanesine 2 puan daha yazdırdı. Ankara Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda Pazar günü yapılan ve Suluova'dan yaklaşık 250 güreşseverinde katıldığı müsabakalarda rakip güreşçilere nefes aldırmayan Amasya Şekersporlu güreşçiler, kendi seyircilerinin tezahüratlarıyla yapılan 7 müsabakayı da kazanıp 2 puan daha aldılar.

İller Bankası Spor Kulübü karşısında Amasya Şekersporlu güreşçilerin üstün bir başarı gösterdiklerini ifade eden Şekerspor'un Onursal Başkanı Dünya ve Olimpiyat Ağır Sıklet Güreş eski şampiyonu Mahmut Demir, "Güreşçilerimizi ve onları destekleyen taraftarlarımızı kutluyorum. Türkiye Şampiyonluğu'nu amaçlayan takımımızın önümüzdeki yıl ülkemizi Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası'nda temsil edeceğinden umutluyum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 15:53:51
Güncelleme :27 Aralık 2005 Salı 15:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?