5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yeşilırımakspor'da Belediye devri

2004-2005 sezonunda Türkiye 3. Basketbol Ligi'nden namağlup olarak 2. Lig'e yükselen Yeşilırmakspor'da yönetimi Amasya Belediyesi'ne geçti.
Türkiye 2. Basketbol Ligi'nde yaşanan maddi sıkıntılardan dolayı yaptığı maçlardan henüz puan alamayan ve yönetim kadrosunun görevi bırakmasından sonra Yeşilırmakspor'un başarısını artırmak için takımı devraldıklarını belirten Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Yeşilırmakspor'un isminin Amasya Belediye Yeşilırmakspor olduğunu kaydetti.
Futbol liginde Amasyaspor'un profesyonel ligden amatör lige düşmesinden sonra Amasya'nın hiçbir profesyonel takımının kalmadığını ifade eden Başkan Özarslan, Türkiye 2. Basketbol Ligi'nde Amasya'yı temsil eden Amasya Belediye Yeşilırmakspor'un kalıcı olması için görevi devraldıklarını söyledi. Özarslan, "Amasya'nın Basketbol 2. Ligi'ndeki temsilcisi olan Yeşilırmakspor'u bünyemize aldık. Takımımızın burada kalıcı olması için çaba sarfedeceğiz. Amasyalılardan da profesyonel ligde mücadele eden bu takımımıza destek vermesini bekliyoruz" dedi.
..
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 15:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?